Referenties

Capabele collega's

Onderstaand een aantal fijne mensen uit de complementaire zorg en het verlengde hiervan die ik uit eigen ervaring van harte kan aanbevelen.

Altijd naast de reguliere zorg, nooit in plaats van.

 

Al deze mensen zijn vriendelijk, kunnen goed luisteren en hun verstand heeft ze ook niet in de steek gelaten.

 

  • Pepine van den Berg, traumasensitief lichaamsgericht therapeut, Nijmegen

 Heeft zich na het afronden van haar studie Engelse Taal en Letterkunde in 1996  toegelegd op het effectief verwerken van trauma via het lichaam. 

Heeft zich verschillende technieken eigen gemaakt, waaronder cranio-sacraal therapie, TRE en brainspotting. Daadwerkelijk sensitief en staat als een huis.

 

  • Annemarie Smidt, orthomoleculair therapeut, Oldenzaal

Aanstekelijk positief en realistisch ingestelde verpleegkundige met veel kennis die werkt vanuit de  ‘Klinische Psycho-Neuro-Immunologie’ en opgeleid is aan de Natura Foundation. Werkt met Asyra bioresonantie. Tegenwoordig ook stressoloog.
Capabele collega's

  • Darwin Rangkuti, acupuncturist, Purmerend

Zeer ervaren en vitale acupuncturist. Werkt ook met electro acupunctuur voor wie acupunctuur met naalden te intensief voelt. Is kundig in het probleem terugbrengen naar de kern. 

 

  • Anne Arts, Nijmegen

Eigenzinnige Neerlandica die boogt op zo’n veertig jaar praktijkervaring in tarot, astrologie, handlijnkunde en rituelen. Weet dus ook belachelijk veel.

Iedereen die ik erlangs stuur slaat steil achterover van de accuraatheid van haar (of zijn) geboortehoroscoop.